Art-mozi jelentéskezelő alkalmazás

 

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy az artmozi.nemzetifilmiroda.hu elérhetőségen található art-mozi jelentéskezelő rendszer 2022. január 20-én éjfélkor lekapcsolásra került. A januárra feltöltött filmek áttöltésre kerülnek az új alkalmazásba.

Az Art-mozi jelentéskezelő alkalmazás elérhetősége: feur.nemzetifilmiroda.hu/art

Felhasználói kézikönyv

Az alkalmazást csak azonosított felhasználók tudják használni, illetve ügyfeleink nevében a hatóság felé csak olyan felhasználók járhatnak el, akiknek ellenőrizhető joguk van erre, ezért az alkalmazás használatát meg kell, hogy előzze egy ellenőrzési folyamat.  Amennyiben a természetes személy felhasználó szerepel a cégnyilvántartásban bejegyzett cég esetén a cégjegyzésre jogosultak körében, illetve az egyéni vállalkozói nyilvántartásba való bekérdezéssel kiderül, hogy az adott adószámon bejegyzett egyéni vállalkozót a központi nyilvántartás tartalmazza, a jogosultság ellenőrzéséhez nincs szükség több előkészületre. Ellenkező esetben azonban szükséges, hogy az adott szervezet a Rendelkezési Nyilvántartásban rendelkezzen arról, hogy az erre kijelölt felhasználó eljárhasson a szervezet nevében a Nemzeti Filmiroda ügyeiben.

Az RNY szolgáltatás használatával kapcsolatban további információkkal a 1818 Országos telefonos ügyfélszolgálat 1.7-es menüpontját választva 0-24 órában áll rendelkezésre.